Ons team

Ons team bestaat uit twee gediplomeerde huidtherapeuten met hun eigen specialiteiten en zijn aangesloten bij verschillende branche verenigingen.

Yvonne Vos

Gediplomeerd huidtherapeut

Het brede scala aan behandelingen maakt dat geen dag hetzelfde is bij KMI Huidtherapie Nieuwegein. Deze diversiteit en het persoonlijk contact met mensen van allerlei leeftijden spreekt Yvonne enorm aan in haar werk als huidtherapeut. Het belangrijkste is dat mensen tevreden zijn met het resultaat na de behandelingen.

Daarnaast neemt Yvonne ook voor rekening de declaraties voor de zorgverzekeringen. Heeft u vragen over vergoedingen, dan bent u bij haar aan het juiste adres. Ze zoekt alles perfect uit.

Marga van Luijn

Gediplomeerd huidtherapeut

Marga vindt het fijn om als huidtherapeut echt iets voor mensen te kunnen betekenen. Ze kan goed luisteren en heeft een groot inlevingsvermogen. Soms kan alleen het geven van de juiste adviezen mensen al op weg helpen.

Wanneer je problemen ervaart met de huid kunnen deze erg verschillend van aard zijn, evenals de oplossingen en therapieën. Dit maakt voor Marga het beroep uitdagend en heel divers. Marga is zeer geïnteresseerd in een ander.