Ons team

Ons team bestaat uit drie gediplomeerde huidtherapeuten met hun eigen specialiteiten en zijn aangesloten bij verschillende branche verenigingen.

Alberta van der Kuip

Gediplomeerd huidtherapeut

De huid vond ik vroeger al heel interessant. Iedereen heeft een andere huid en deze veranderd in de loop van de tijd. Een huidaandoening kan heel vervelend , maar ook ernstig zijn en ik vind het heel fijn om iemands klachten over de huid weg te nemen of te verlichten. Ook vind ik het heel leuk om iemand te coachen en adviezen te geven over zijn of haar probleem.

Leuk is dat de therapieën steeds vernieuwen en dat er nieuwe technieken en methoden ontstaan zodat ik de patient nog beter kan helpen en begeleiden. Daarnaast heeft Alberta als specialisme het aanmeten van elastische steunkousen. Ze meet zowel de beenkousen als armkousen aan. ze kan ook advies geven over de andere compressiehulpmiddelen.

Yvonne Vos

Gediplomeerd huidtherapeut

Het brede scala aan behandelingen maakt dat geen dag hetzelfde is bij KMI Huidtherapie Nieuwegein. Deze diversiteit en het persoonlijk contact met mensen van allerlei leeftijden spreekt Yvonne enorm aan in haar werk als huidtherapeut. Het belangrijkste is dat mensen tevreden zijn met het resultaat na de behandelingen.

Daarnaast neemt Yvonne ook voor rekening de declaraties voor de zorgverzekeringen. Heeft u vragen over vergoedingen, dan bent u bij haar aan het juiste adres. Ze zoekt alles perfect uit.

Marga van Luijn

Gediplomeerd huidtherapeut

Marga vindt het fijn om als huidtherapeut echt iets voor mensen te kunnen betekenen. Ze kan goed luisteren en heeft een groot inlevingsvermogen. Soms kan alleen het geven van de juiste adviezen mensen al op weg helpen.

Wanneer je problemen ervaart met de huid kunnen deze erg verschillend van aard zijn, evenals de oplossingen en therapieën. Dit maakt voor Marga het beroep uitdagend en heel divers. Marga is zeer geïnteresseerd in een ander.