De praktijk

Onze huidtherapeuten werken op twee locaties (Nieuwegein en IJsselstein) aan het meest organische orgaan van de mens: De huid. Ons doel is om kwalitatief hoogwaardige huidzorg te bieden met een deskundige en persoonlijke benadering.

Over KMI Huidtherapie

KMI huidtherapie is een huidtherapiepraktijk in Nieuwegein, tegenover het st. Antonius Ziekenhuis. De praktijk is gevestigd in de winkel van KMI homecare en beschikt over drie gediplomeerde huidtherapeuten. In onze praktijk behandelen wij patiënten van jong tot oud, zowel mannen als vrouwen met verschillende huidproblemen.

Huidproblemen die behandeld worden in onze praktijk zijn oedeem, littekens, acne, overbeharing, ouderdomswratjes, couperose, wonden en huidoneffenheden. Na een vrijblijvend intakegesprek stellen onze gediplomeerde huidtherapeuten, samen met u, een persoonlijk behandelplan op, waarna uw klachten adequaat en deskundig behandeld worden.

Persoonlijke aandacht

Persoonlijke aandacht staat hoog in het vaandel bij KMI Huidtherapie. De huidtherapeute kijkt daarom niet alleen naar uw aandoening maar ook naar uw persoonlijke situatie.

Een passend behandelplan, eerlijk advies en persoonlijke aandacht vormen de basis voor een behandeltraject in onze praktijk. Voor iedere cliënt wordt een persoonlijk behandelplan opgesteld met daarbij zo nodig advies voor thuis.

Kwaliteit

Het team van huidtherapeuten volgt regelmatig scholingen en cursussen om de kwaliteit van de behandelingen hoog te houden. Deze bijscholingen zorgen ervoor dat de huidtherapeuten altijd op de hoogte zijn van de nieuwste inzichten en geeft een bredere kijk op het vak.

Gratis intake

Huidtherapeuten hebben een directe toegankelijkheid. Dit betekent dat u zonder verwijzing een afspraak kunt maken. Als bedrijf streven wij ernaar om u zo goed mogelijk te helpen met het best mogelijke resultaat. Tijdens het vrijblijvende intakegesprek bespreekt en onderzoekt onze huidtherapeut uw klachten. Aan de hand van dit gesprek wordt in overleg met u een persoonlijk behandelplan opgesteld om vervolgens te starten met de behandeling.

Het intakegesprek is volledig vrijblijvend en daarom blijft de beslissing rondom de behandeling volledig in uw handen. Als huidtherapeut zullen wij ons behandeladvies met u delen, waarna u de beslissing kunt nemen of u wilt starten met de behandeling.

Vergoedingen

De vergoeding voor een huidtherapeutische behandeling is verschillend per behandeling en per zorgverzekeraar. Komt u bij ons voor elastische kousen, ook wel steunkousen genoemd, dan kunnen wij deze voor u declareren bij de zorgverzekeraar.

Vanuit de basisverzekering komt u jaarlijks in aanmerking voor twee paar nieuwe kousen. Tijdens het vrijblijvende intakegesprek bespreekt onze huidtherapeut met u de verschillende mogelijkheden, zij kunnen u alles vertellen over mogelijke vergoeding van uw behandeling.

Over KMI Mammacare

KMI mammacare is onze afdeling die gespecialiseerd is in het aanmeten van een borstprothese. Daarnaast is er een ruim assortiment lingerie en badkleding die geschikt is voor het dragen van een borstprothese. KMI mammacare beschikt over een ruime paskamer waar u in alle privacy geholpen kunt worden. Wij maken graag een afspraak voor het aanmeten van een borstprothese en/of passen van lingerie c.q. badkleding. Ervaring heeft geleerd, dat men het vooral bij een eerste aanmeting vaak prettig vindt om iemand mee te nemen, dus neem uw partner of vriendin gerust mee. Mocht u echter niet in de gelegenheid zijn om naar ons toe te komen, dan komen wij ook graag naar u toe.

Onder het genot van een kopje koffie of thee, tonen wij u de mogelijkheden die het beste bij u en uw persoonlijke wensen passen. Hierbij streven wij naar een zo natuurlijk mogelijk beeld én naar wat goed voelt voor u.

Over KMI Home Care

Onze huidtherapiepraktijk vindt u in de thuiszorgwinkel KMI Home Care tegenover het st. Antonius Ziekenhuis in Nieuwegein. In de winkel vindt u een ruim assortiment aan hulpmiddelen voor in huis. Een aantal voorbeelden van hulpmiddelen die u in de winkel vindt zijn speciaal bestek, een wandelstok, verbandschoenen, douchekruk, rollator, bloeddrukmeter.

Tijdens uw zoektocht naar het juiste product wordt u geholpen door geschoold personeel die u het juiste advies kunnen geven. Kunt u in de winkel niet vinden wat u nodig hebt, dan bestellen wij het product graag voor u. Naast alle hulpmiddelen worden er in de winkel ook braces verkocht en is er een groot assortiment aan lingerie geschikt voor het dragen van een borstprothese. Ons personeel helpt u graag met al uw vragen en geeft graag advies over de mogelijkheden.